A majorannás muflon mindent vitt a vadételfőző versenyen

Idén hatodik alkalommal rendezték meg az elmúlt hétvégén a Nemzetközi vadételfőző versenyt és Vadásznapot, Füzérradványban.

Szerző:
forrás. Északerdő Zrt.
2014. május 10.

Idén hatodik alkalommal rendezték meg az elmúlt hétvégén a Nemzetközi vadételfőző versenyt és Vadásznapot, Füzérradványban.

A nap folyamán egyebek mellett vadászkutya- és trófeabemutató szórakoztatta a résztvevőket, a gyerekek pedig például még kézműves foglalkozásokon is részt vehettek. A vadételfőző versenyt az ÉSZAKERDŐ Zrt. Hegyaljai Erdészeti Igazgatóság csapata nyerte.

 

A Bakosné Tarnóczi Krisztina, a társaság Háromhutai Vendégházának szakácsa által irányított gárda majorannás muflonragut készített erdészné módra, a főétel pedig baconbe tekert rozmaringos muflon szűzérme volt, citromfű mártással és grillezett zöldségekkel.

 

A nyertes menüt - előzetes egyeztetést követően - a Háromhutai Vendégházban bárki megkóstolhatja.

 

A programot közösen bonyolította le a község önkormányzata, az Országos Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezete, a Forster központ és az ÉSZAKERDŐ Zrt.
 

Cikkajánló