Három kiegészítő egy nyári kiránduláshoz, amit semmiképp ne hagyj otthon

Tavasztól őszig csodás arcát mutatja a természet, nem csoda, hogy ebben az időszakban megtelnek a turistautak, kopnak a terepcipők talpai, gyűlnek a kilométerek a lábakban.

Szerző:
Király-Nagy Ildikó
2024. július 2.

Tavasztól őszig csodás arcát mutatja a természet, nem csoda, hogy ebben az időszakban megtelnek a turistautak, kopnak a terepcipők talpai, gyűlnek a kilométerek a lábakban.

A megfelelő technikai ruházaton kívül van három olyan kiegészítő, amelyet érdemes magaddal vinned a túrákra, függetlenül attól, hogy hosszú vagy rövidtávra tervezel.

1. Naptej

Már kora tavasztól érdemes aktívan használni fényvédőt, nyáron pedig egyenesen kötelező. Sajnos már bebizonyosodott, hogy az UVA és UVB sugárzás olyan mértéket ölt napjainkban, amely komoly bőrkárosodáshoz vezethet.

Az elmúlt két évtized alatt megduplázódott a magyarországi bőrrákos esetek száma, így nem kérdés, hogy a védekezés alap.

A fizikai naptejek közül próbáld ki a Wooden Spoon 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó fényvédőit! A natúr kakaóvajat, kókuszolajat és sheavajat különböző bőrvédő és tápláló olajokkal kombinálják (homoktövis, uborkamag, málnamag, stb.), a fényvédelemről pedig a cink-oxid gondoskodik.

A Wooden Spoon naptejek könnyen elkenhetők, gyorsan beszívódnak, így nem hagynak maguk után fehér réteget a bőr felszínén. Már egészen kis gyerekeknél is használható, náluk mindenképpen az 50 faktoros védelmet válasszuk.

A Wooden Spoon naptejeket itt találod.

2. Újraszalvéta, Újratasak

A természet szeretete és az iránta való felelősség kéz a kézben járnak. Aki rendszeresen barangol, túrázik, kirándul, az tudja, mennyire rossz érzéssel tölti el az embert, ha szemetet lát az erdőben, egy-egy eldobott palackot talál a mezőn vagy a vízben úszó hulladék kedvét szegi egy fürdőzés során.

Használj te is újraszalvétát, újratasakot és csomagold ilyen modern, környezetbarát módon a szendvicsedet!

Már egyedi, Kéktúra logós újraszalvétát is rendelhetsz a Turistashop-ból, a cibi.hu oldalon pedig még több újratasakot, kenyeres zsákot is találsz ezernyi színben! Miért használj Cibi újraszalvétát? Mert környezetbarát, biztonságos, kéznél van, strapabíró, könnyen tisztítható és helytakarékos!

3. Rovarűző spray

Nem, semmiképp sem rovarirtó spray! Valamely másik állatnak jól jön eleségként a minket zavaró szúnyog, légy vagy bármi más repkedő kellemetlenség, de valljuk be, számunkra időnként terhet jelentenek.

Ha kéznél van egy bio vagy természetes rovarűző spray, akkor károkozás nélkül tarthatjuk távol magunktól őket, akár órákig is megszabadulhatunk a társaságuktól.

Mivel a természetes megoldások mindig elsőséget jelentenek, így a Wooden Spoon Natural Outdoor Body spay-t ajánljuk, amely természetbarát, vegánoknál és kisgyermekeknél is alkalmazható.

A Wooden Spoon-nál a natúr alkoholba és mandulaolajba olyan illóolajokat kevertek, mint pl. a macskamenta, a citronella, a cédrus vagy a geránium, amelyek segítenek távol tartani rovarokat és megelőzhetők a csípések.

Itt találod a Wooden Spoon rovar riasztó spray-t.

Élvezzétek a jó időt, legyetek sokat a szabadban!

(X)



Cikkajánló