Túrázz stílusosan a Kéktúrázás Napján!

Már elérhető webáruházunkban a Kéktúrázás Napjára készített technikai póló és sildes sapka.

2024. szeptember 20.

Már elérhető webáruházunkban a Kéktúrázás Napjára készített technikai póló és sildes sapka.

A korlátozott számban elérhető termékeket kifejezetten a népszerű közösségi eseményre készítettük, ezért látható rajtuk a Kéktúrázás Napja logója is.

A fehér színű, rövid ujjú póló gyorsan száradó, könnyű anyagból készült. Természetesen női és férfi kivitelben is kapható, nőknek S, M, L, XL, férfiaknak S, M, L, XL és 2XL méretekben.

A sildes sapka is technikai anyagú, könnyű és kényelmes viseletű. Ez egy méretben kapható, oldalán a Kéktúrázás Napja logójával.

A termékeket a készlet erejéig lehet elérni a Turistashopból, ezért érdemes már most megvásárolni, hogy október 12-re már biztosan rajtunk legyen!

Kéktúrázás Napja 2024

Időpont: 2024. október 12., szombat

Szervező: Magyar Természetjáró Szövetség

Túraszakaszok: A Kéktúrázás Napján a túraszakaszok hossza és számozása nem egyezik meg a hagyományos kéktúrás szakaszokkal. A több mint 2580 km hosszú Országos Kékkört a rendezvényre 143 darab, egy nap alatt lejárható túraszakaszra bontottuk. A 10 és 30 km közti hosszúságú túraszakaszok különböző nehézségűek, érdemes a képességeinknek megfelelő szakaszt választani.

Országos Kékkör: Az Országos Kéktúra (OKT), a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra (RPDDK) és az Alföldi Kéktúra (AK) összessége.

Szakaszfelelősök: A túraszakaszokat egy vagy több szakaszfelelős kíséri, vezeti. Ők segítenek a logisztika megszervezésében a túra előtt (az adott szakasz oldalán az üzenőfalat figyeljétek) és a terepi tájékozódásban is a túra közben.

Résztvevők: A túranapon bárki részt vehet ingyenesen, az egyetlen feltétel az online regisztráció.

Létszámkorlát: Az egyes túraszakaszoknál 50 főben határoztuk meg a limitet. Ha egy túra betelt, várólistára lehet jelentkezni, így lemondás esetén értesítünk a sikeres jelentkezésről.

Cikkajánló