Turbózzuk fel az egészségünket evéssel!

Valóban az áfonya tartalmazza a legtöbb antioxidánst? Tényleg több C-vitamint tartalmaz a fodros kel, mint a narancs? Vajon csak legenda a gojibogyó jótékony hatása?

Fotó:
Adobe Stock
2020. december 8.

Valóban az áfonya tartalmazza a legtöbb antioxidánst? Tényleg több C-vitamint tartalmaz a fodros kel, mint a narancs? Vajon csak legenda a gojibogyó jótékony hatása?

Fiona Hunter és Caroline Bretherton Szuperételek című könyvének segítségével nem csupán az ételek egészségünkre gyakorolt fantasztikus hatásaival ismerkedhetünk meg, de 250 tipp és recept segít minket abban, hogy a bemutatott szuperételeket könnyedén beilleszthessük a mindennapjainkba.

Hiszek benne, hogy az étel sokkal több, mint táplálék: valódi orvosság. Tartsatok velünk a szuperételek birodalmába, és nyerjetek inspirációt egy kiegyensúlyozottabb élet eléréséhez!

Olasz Henrietta
ügyvezető igazgató
AVON Cosmetics Hungary Kft.

(X)




Cikkajánló