Vakáció a Familyparkban

Mi lehetne jobb a nyári szünetben, mint egy közös családi program? A Familyparkban, Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában minden korosztály megtalálja a neki való szórakozást. A meleg nyári napokon pedig a frissítő hűsölés is garantált.

Szerző:
Familypark
2024. augusztus 1.

Mi lehetne jobb a nyári szünetben, mint egy közös családi program? A Familyparkban, Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában minden korosztály megtalálja a neki való szórakozást. A meleg nyári napokon pedig a frissítő hűsölés is garantált.

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja 145 000 m²-en kínál önfeledt szórakozást és izgalmas kalandokat az egész családnak. A burgenlandi St. Margarethenben található Familypark a Ruszti-dombvidék szívében fekszik és a Fertő tó körüli üdülőrégióban a családok egyik legkedveltebb célpontjának számít.

Több mint 30 attrakció a 4 gondosan megtervezett tematikus világban biztosítja az egyedülálló kalandot és szórakozást. Tegyetek egy pörgős utazást az Istenek hullámvasútjával (Götterblitz) vagy a Patkánymalom hullámvasúttal (Rattenmühle). Felnőtt kíséretében mindkét attrakció használható már egyméteres testmagasságtól. A kisebbek vagy a kevésbé bátrak pedig felszállhatnak a hangulatos Mesekörhintára, a Malacpályára és a nosztalgikus Erdei vasútra.

Fedezd fel a 2024-es év új attrakcióját

Ülj fel és hintázz! Az urgóval vad száguldás vár rátok 12 méteres magasságban. Ezen a hatalmas hintán a hasbizsergés garantált. A gyerekek felnőtt kísérővel, már egyméteres magasságtól hintázhatnak a fellegekben.

Ám ennél még több újdonságot is felfedezhettek. Közvetlenül mellette új pompában ragyog az egykori Oldtimer-konvoj, amely most Tölgyerdő-konvoj néven rója a köröket. Utazásotok során aranyos törpeházikók és színes sárkánytojások mellett fogtok elhaladni.

Ezután a hangulatos utazás után átsétálhattok az újonnan kialakított Meseerdőn. Az életnagyságú figurák közelebb hozzák a legismertebb meséket.

Hűsítő élmények a meleg nyári napokon

Süt a nap és egyre emelkedik a hőmérséklet? Akkor a Familypark a tökéletes hely neked és a családodnak. Számos vízi attrakció biztosítja a hűsölés szórakoztató módját. A Hódváron (Biberburg), Ausztria legnagyobb vadvízi hullámvasútján senki sem marad szárazon. Ha azonban a 17 méter magasból való ereszkedés túl sok lenne, akkor irány a Krokopálya. Itt szelídebb magasságból csobbanhatunk a vízbe.

A Repülő halak körhintán pedig egy joystick segítségével magunk irányíthatjuk a saját halunkat, és eldönthetjük, hogy el akarjuk-e kerülni a tengeri lények vízsugarait vagy sem.

Azok számára, akik jobban szeretik a talajt a lábuk alatt, Neptun vízi birodalma és a Vízerőmű vízi játszóterei pont megfelelőek. A meleg nyári napokon garantált a felfrissülés.

Rendezvényajánló

Filippo szeretettel meghív júliusi és augusztusi nagy nyári bulijára. Meghosszabbított nyitvatartással és egy színes keretprogrammal vár titeket. Pop-up akrobatikus mutatványokkal és édes finomságokat ajándékozó gólyalábas zsonglőrökkel készül lenyűgözni a vendégeket. Természetesen Filippo is a parkban fog sétálgatni ez idő alatt. Ezenkívül pedig nagyszerű szabadtéri koncertekre lehet számítani a híres, német nyelvű énekesek előadásában. Részleteket ide kattintva találsz.

Vásároljatok online és spóroljatok!

Ha az online áruházban vásároljátok meg a jegyeiteket vagy éves bérleteiteket, 3 eurót takarítotok meg. A 3 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes. A jegy ára a látogatás időpontjától függően változik. További információ magyarul: www.familypark.at/hu/arak

Ide kattintva juttok az online shopba.

A 2024-es szezon március 23-től november 3-ig tart, a pontos nyitvatartási idő megtalálható a Familypark magyar nyelvű oldalán.




Cikkajánló