Keresés eredménye

ARANYPISZTRÁNG FOKHAGYMÁS BUNDÁBAN SÜTVE

Számos felmérés utal arra, hogy Mi, Magyarok igen kevés halat fogyasztunk, ráadásul hiába gazdag országunk a természetes közegükben, azaz folyókban és tavakban, rengeteg az import, messzi külföldi hal, még olyan helyeken is, ahol nem is gondolná az ember, melyek valljuk meg őszintén, sosem lehetnek olyan ízletesek, mint a frissen fogottak.

 

2012.12.27.

A BÖRZSÖNYI VAD

Léteznek összetételükben, elkészítési módjukban, vagy egyszerűen ritka fellelhetőségükben különleges étkeink, de amire Királyrét mellett leltünk, az inkább a méretében és fogyasztási módjában különül el a többitől.

 

2012.09.06.

TÜRÜ-BÜRÜ

Létezik egy leves, mely bükki túrázók, azon belül is a hollóstetői kempingben, vagy a szentléleki turistaházban jártak körében szállóigévé vált. Mindkét hely ugyanazon üzemeltető, Varga József és felesége kezében van, kiknek köszönhetjük eme laktató étket.

2012.08.04.